Mountainbike Club De Herders
Verslagen
Home
Herders
Ranking
Herder worden
Marathon
Verslagen
Foto's
Bikes
Links
Contact
 
VTT - Etikhove - 28/12/2002 - Sven Ben Frederik
Herders,

Dit is hem dan, ons eerste officiele MBCDH ritverslag. Met z'n zessen waren we, waar gaan we het schrijven? Voor het eerst in de geschiedenis reden 6 (zes) herders samen een rit, althans dat was de bedoeling. Bob had wat materiaalpech, en moest met zijn Bull naar het Rode Kruis waar de achterband een opknapbeurt kreeg. Terzelfdertijd nam Ben het besluit om toch niet mee te rijden, boosdoener was een verkoudheidje, hij verkoos om op caf� te blijven zitten en wat van het karige (maar wel degelijk vertegenwoordigde) vrouwelijk schoon te genieten, een terechte keuze natuurlijk; met een verkoudheid weet je maar nooit. Ondertussen was Bob's band klaar gekomen en klaar om te vertrekken.

Met zijn Vijven besloten we de 25 km te doen aangezien niet iedereen fit genoeg was voor de 45 en het weer er zich ook niet toe leende. Wat een bende mietjes zijn we toch! Na wat kasseien en hier en daar een klimmetje hadden we er al direct een 8-tal kilometer op zitten en waren we reeds aan de bevoorrading beland. 't Was in orde, met 3-Aaction, Roman Cola, koekskes en cake, bananen, appelsienen, allee, alles wat we nodig hebben, en Remko het paard was er ook, al reed die niet mee.

Het 2e deel was ietsje moeilijker, al deinzen opperherders niet terug voor een klim meer of minder. De gelegenheidsherders zagen toch al wat meer kleuren van de regenboog toen ze boven kwamen op d� klim van de dag, gepuf en geklaag was een logisch gevolg. De afdalingen -ook een logisch gevolg van een beklimming- waren ook niet van de poes, Bob's remmen moesten het begeven, maar hij kon toch nog de rit uitrijden.

Fietsen afgespoten en dan enkele minuutjes pauzeren bij het fotokraam, waar herder Sven 2 foto's kocht bij de sympathieke verkoopster, ik herinner me niet meer welke foto's hij juist gekocht heeft, niemand had trouwens oog voor die foto's. Binnen werden er nog enkele dorstlessers besteld en na wat GSM-praat zijn we uit elkaar gegaan, ons voorbereidend op een nieuwe rit. Tot volgende week in Erembodegem

Herder Frederik
 
J-Wire
Netserve
© 2002-2017 Mountainbike Club De Herders -