Mountainbike Club De Herders
Verslagen
Home
Herders
Ranking
Herder worden
Marathon
Verslagen
Foto's
Bikes
Links
Contact
 
De Parel - Haaltert - 26/04/2008 - Alex2 Firmie Sven Jeroen Juke Stevenvde Henk Emmanuel Jef Ben Janten Carl Scubaluc Johan Boessie
Haaltert DE PAREL,

Twee redenen om op tijd in Haaltert te zijn..

1 Het wonder was voltrokken,DE HERDERTENUE was aangekomen en werd gretig in ontvangst genomen en direkt gepast, geshowd,op de gevoelige plaat vastgelegd

dus een hoogdag voor de herders.

2 De lovende kritiek van het parcour

De herders waren paraat om 8 uur maar door het bovengaande was de start een half uurtje in retaar.

Herder Frederik was ook van de partij ,eerst als verdeler van de tenuekes daarna als flyerverdeler en zou dan de tocht van Haaltert naar Oudenaarde als training aanvatten en wss ook volbracht hebben.

Het was een heerlijk zonnig weertje en het zag ernaar uit dat het een vlamparcour zou worden,toch werd dit tegengesproken door herder ronny die de kudde bijeen wou houden en zich zo op kop als een echte herder plaatste.

Het ging verbazend goed vooruit, blijkbaar hadden de anderen een beetje schrik van de nieuwe green armada(behalve een verkeerd geparkeerde traktor waar herder ronny kennis mee maakte)en konden we overal vlot door en tot mijn verbazing kon ik zelf volgen maar toch blij dat de eerste bevoorading al na 13 km was zodat de motor een beetje kon recupereren.

Dan was het moment supreme aangebroken ,herder ben maande de kudde aan want Bulchman zou de herders filmen

http://nl.youtube.com/watch?v=q-ZA66pVDHc

Op de splitsing 45 -65 hebben we (Scubaluc ,Juke ,Janten)de 45 km genomen, het was genieten,een klapke doen,eens de gas openzetten , soms een muurke net passeren( hehe Juke)

Denk dat vandaag de 65 perfekt haalbaar was voor ons want na 40 km zat de tocht er al op en hadden we alledrie zoiets van nu al ?

De fietsen afspuiten was totaal niet van doen wegens het droge parcour, om het stof door te spoelen werden de alom gekende blondes en bruines genuttigd samen met een boterham met gehakt en mosterd.

De apres was weerom geslaagd was een leuk en een tof zicht zo allemaal groene herders in de ronde waar het over bikes ,bikes en bikes ging

Juke was onze testpiloot van de dag bijgestaan met deskundig advies door herder Diederik om het verschil cannondale -specialized te ontdekken ,waarschijnlijk kan hij nu nog niet kiezen en neemt hij een ander merk voor het gemak en niemand tegen de borst van zijn oh zo lievelingsmerk te stoten.

Toch nog een opmerking over de pijltjes,hier en daar was het toch verwarrend,de ene keer stond het pijltje heel ver voor de eigenlijke afslag,de andere keer net ervoor dus het was soms opletten en de ankers uitgooien en de andere keer veel te vroeg in de remmen

maar voor de rest vond ik het dik in orde.

Een kort verslagske nu eens niet vanop de voorste gelederen maar daarom een niet even leuk en soms zotte bedoening en... als je de kortste afstand neemt zit je het rapst op den apres ;)

Herder Janten
 
J-Wire
Netserve
© 2002-2017 Mountainbike Club De Herders -