Mountainbike Club De Herders
Verslagen
Home
Herders
Ranking
Herder worden
Marathon
Verslagen
Foto's
Bikes
Links
Contact
 
WTC Het Vliegend Wiel Lille - Lille - 03/08/2008 - Alex2 Jef Janten Scubaluc Brent Boessie
Om 9 uur samen met Scubaluc en zoon(in herdertenue),Boessie en Alex2 vertrokken aan de voetbalkantine in Lille,scuba voor de 25, Alex2 voor de 70 en ik samen met Boessie voor de 45.

Vanaf de eerste meters was het genieten van de dreven,kiezelpaden en vooral de single tracks want je kan je niet voorstellen hoeveel ze der van hebben :-)

Ondertussen ook een sms van Jef die al vertrekkensklaar aan de eerste bevoorading stond,is ook niet moeilijk als je al om 6.15u voorbij Wetteren gepasseerd bent ;)

Scuba en zoon moest al rap de groep verlaten vanwege de splitsing 25 km. Ondertussen had Boessie zich op kop gezet en de snelheid ging omhoog alsook de hartslag van Alex2 en mezelf. Na een paar km op verzoek van Alex2 de snelheid een beetje naar omlaag waar ik hem dankbaar voor was op het moment.

De bevoorading kwam welgelegen na een 23 km en was rijkelijk voorzien van spijs en drank, allerlei koekjes,fruit ,sportdrank en jawel SANGRIA. Moet het nu juist lukken dat wij toekomen en scubaluc met twee bekertjes sangria in de handen staat. Maar.. hij kwam er vanaf met het excuus dat de zoon een sportdrank wou en het verkeerde genomen had en scuba kennende de goedheid zelve zich opgeofferd heeft het bekertje uit te drinken. Ondertussen kwam ook Alex2 terug aansluiten na een telefoontje te hebben gehad.

Na de bevoorading terug een single trackse,een dreef ,man man een waar mtb paradijs zonder hm meters dan wel. Op km 30 afscheid van Alex2 genomen op de splitsing 45-70. Samen met Boessie de laatste 18 km aan een hoog tempo afgelegd en ondertussen... jawel een singletrack om wauw tegen te zeggen. Nu was het vet toch van
Een korte aprés gehouden want nog een uurtje terug met de auto en blijkbaar waren de weergoden Lille goe gezind want vanaf de autoweg regen,regen,regen en wij hadden geen regendruppel gezien tijdens de tocht. 48km / 22.3 Avs.

Parcour     

Weer      

Bevoorading      

Afspuitinstallatie niet gebruikt

De moeite om een uurtje te rijden? jawel heb er van genoten en een heel mooi mtb streek. Die er niet bij waren,een mooie kans laten liggen.

Herder janten
 
J-Wire
Netserve
© 2002-2017 Mountainbike Club De Herders -